Åbn Søgning

Søger du behandling i KKUC?

Sådan gør du

Kontakt din bopælskommune og ansøg om at starte i rusmiddelbehandling i KKUC. Herefter henviser din kommune dig til os, eller kontakter selv KKUC og aftaler sammen med dig en tid til en forsamtale.

Forsamtalen skal forsikre dig og os om, at KKUC er det bedste tilbud til dig lige nu. Du skal have en fornemmelse af, at du kan få den støtte og behandling i KKUC, som du har brug for. Ligeledes vil KKUC vurdere, om vi kan støtte dig i at nå dine behandlingsmål og opfylde dine ønsker.

Efter forsamtalen modtager KKUC en bevilling fra din bopælskommune, og du bliver inviteret til indskrivningssamtale hos os. Herefter starter du i KKUC's ambulante behandling.

Når du søger behandling for en rusmiddelproblematik, skal du være opmærksom på dine rettigheder. Det drejer sig særligt om behandlingsgaranti, frit valg og tilbud om lægesamtale i forbindelse med tilrettelæggelse af behandlingsplan.

Frit valg

Du har et frit valg i forhold til behandlingstilbud, hvilket betyder, at du frit kan vælge mellem det tilbud, som din kommune giver dig, og andre sammenlignlige tilbud i kommunalt eller privat regi. Tilbydes du ambulant misbrugsbehandling, vil du således også kunne vælge mellem andre ambulante tilbud om misbrugsbehandling, f.eks. i KKUC.

Lægesamtale

Når du visiteres til behandling, har du også krav på en lægesamtale. Lægesamtalen skal sikre, at eventuelle psykologiske eller psykiatriske problemstillinger bliver en del af din behandlingsplan.

Visiteres du til KKUC, vil du have mulighed for at tale med vores lægefaglige team, hvor vores psykiater og vores sygeplejerske står klar med rådgivning og støtte.

Eventuel medicinsk behandling vil være en integreret del af din behandling i KKUC.

Behandlingsgaranti

Behandlingsgarantien siker dig behandling inden for 14 dage. Behandlingen kan indledes med et afklarings- eller udredningsforløb, som sikrer den rigtige fremadrettede behandling. Benytter du dig af dit frie valg af behandling, kan du risikere at din kommune ikke kan overholde behandlingsgarantien på 14 dage.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Lene Correll, Anders Lund Pedersen eller Thomas Collier, der alle sidder i vores visitationsudvalg.

  

anderslundpedersen_Medarbejder

Anders Lund Pedersen

PSYKOTERAPEUT, VISITATOR, AFD.KOORDINATOR
3336 6510
2565 4503
LeneCorrell

Lene Correll

FAGCHEF & VISITATOR
3336 6510
2565 4548
ThomasCollier

Thomas Collier

PSYKOTERAPEUT OG VISITATOR
3336 6510
2565 4500