Kursustilmelding for 2025 er åben – Projekt unge og grænser

Nyhed

Projekt unge og grænser har nu været i gang i 1,5 år og sikke fantastiske 1,5 år.

Med projektet ønsker vi at forebygge prostitutionslignende adfærd blandt udsatte unge på døgninstitutioner ved at skabe læring for fagpersoner, der arbejder med de unge.

I løbet af projektets levetid har vi afholdt opkvalificeringskurser for 21 forskellige døgninstitutioner, opbygget et digital netværk på Facebook med næsten 200 medlemmer og tilbudt gratis faglig sparring til fagprofessionelle, der arbejder med udsatte unge.

Over 3 dage får deltagerne blandt andet pædagogiske redskaber til at håndtere situationer, hvor unge udviser prostitutionslignede adfærd.
...

Gennem projektet har vi mødt en masse dygtige og engagerede mennesker, som hver dag gør en stor forskel for udsatte unge. Vi ser frem til at møde endnu flere frem til november 2025, hvor projektet løber til.

Stor efterspørgsel på opkvalificeringskursus

Løbende evaluering af kurset

Ud af 177 besvarelser:

  • 86% siger, at de i meget høj eller høj grad kan bruge den viden, som de har fået på kurset i deres arbejde med unge
     
  • 72% siger, at de i meget høj eller høj grad har fået nye redskaber, som de kan bruge i deres arbejde
...

En af projektets aktiviteter er opkvalificeringskurset, som tilbydes gratis til døgninstitutioner. Over 3 dage får deltagerne blandt andet pædagogiske redskaber til at håndtere situationer, hvor unge udviser prostitutionslignede adfærd. Dertil byder kurset også på viden om sugardating og tegn på senfølger efter seksuelle overgreb samt samtaleteknikker i forhold til unge, seksualitet og grænser.

Som en del af projektet laver vi løbende kursusevalueringer, og vi er overvældet af den flotte feedback.

    Tilbagemeldingerne på kurset er meget positive og glædelige, og det afspejler også, at der er et behov for ny viden på området til gavn for de unges trivsel.

    Kursustilmelding i 2025 er åben

    Interessen for opkvalificeringskurset har været så stor, at alle kursusdage i 2024 nu er booket. Det er derfor med glæde, at vi allerede kan åbne op for kursustilmeldinger i 2025.

    Arbejder du på et bo- eller opholdssted for udsatte unge, og kunne I profitere af ny viden om unge med senfølger efter seksuelle overgreb?

    Tilmeld jeres institution kurset

     

    Læs mere om projektets formål og aktiviteter

    projekt unge og grænser - kkuc

    Projekt unge og grænser - Læring og forståelse i arbejdet med unge med prostitutionslignende adfærd