Opkvalificeringskursus

Projekt unge og grænser – kursustilmelding i 2024 er nu åben

Nyhed

Efter stor interesse fra landets bo- og opholdssteder omkring Projekt unge og grænsers kursus er alle datoer i 2023 nu booket. KKUC åbner derfor op for tilmeldinger i 2024.

Kursus til bo- og opholdssteder

I november 2022 modtog KKUC puljemidler fra Socialstyrelsen til Projekt unge og grænser. Det 3-årige projekt tilbyder læring, forståelse og viden om unge med seksuelt bekymrende adfærd, og er målrettet fagpersoner på bo- og opholdssteder, der arbejder med udsatte unge.

Som en del af projektet har KKUC udviklet et opkvalificeringkursus. Over 3 dage får deltagerne viden om unges seksuelle dannelse, gråzoner og sugardating samt senfølger efter seksuelle overgreb. Dertil giver kurset også konkrete redskaber til at tale med unge om seksualitet og grænser samt håndtere situationer, hvor unge udviser prostitutionslignede adfærd. Du kan læse mere Projekt unge og grænser samt kurset her.

Stor efterspørgsel

Hos KKUC har vi oplevet en så stor efterspørgsel på kurset fra landets bo- og opholdssteder, at alle kursusdage i 2023 nu er booket. Det er derfor med glæde, at vi allerede kan åbne op for kursustilmeldinger i 2024.

Vi glæder os meget til at møde endnu flere dygtige og engagerede fagfolk på landets bo- og opholdssteder, som gør en stor forskel for udsatte unge i Danmark.

Arbejder du på et bo- eller opholdssted for udsatte unge, og kunne i profitere af ny viden om unge med senfølger efter seksuelle overgreb? Så tilmeld jeres institution kurset her.

Rådgivningslinje til fagpersoner

Husk også, at Projekt unge og grænsers rådgivningslinje til fagpersoner har åben hver onsdag og torsdag. Ring på 2565 4556 og få rådgivning om unge med seksuelt bekymrende adfærd eller konkrete sager, hvor unge har senfølger efter seksuelle overgreb. Læs mere om rådgivningslinjen her.

Kontakt

Medarbejder, Marianne Gutte Petersen, hos KKUC. Hos KKUC yder vi rusmiddelbehandling, stofmisbrugsbehandling, alkoholbehandling samt PTSD behandling. Du kan også læse mere om vores ydelser inden for traumeterapi og dialektisk adfærdsterapi

Marianne Gutte

Projektleder, psykoterapeut, underviser
2565 4584
Medarbejder, Amalie von Spreckelsen, hos KKUC. Hos KKUC yder vi rusmiddelbehandling, stofmisbrugsbehandling, alkoholbehandling samt PTSD behandling. Du kan også læse mere om vores ydelser inden for traumeterapi og dialektisk adfærdsterapi

Amalie von Spreckelsen

Kommunikationsmedarbejder og projektkoordinator
2565 4547